Gezocht:
Sales Coördinator

Wil jij werken bij een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd mediabedrijf in Utrecht en de volgende stap in je carrière maken?

Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

od-lijn

SALES COÖRDINATOR

Wil jij werken bij een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd mediabedrijf in Utrecht en de volgende stap in je carrière maken? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

De ODMedia groep ondersteunt content eigenaren in de wereldwijde distributie van hun content. Wij verzorgen voor onze klanten o.a. de leveringen van hun films en series aan wereldwijde VOD platforms als Netflix, iTunes en Amazon. Verder ondersteunen we onze klanten ook aan de commerciële kant met onze aggregatie-tak Doco Digital. Een ander onderdeel van de ODMedia groep is Expoza, waar we o.a. illegale content van onze klanten op YouTube opsporen en blokkeren en/of advertenties voor zetten.

Wij zijn voor ons internationale sales team op zoek naar een Sales Coördinator (fulltime):

Als Sales Coördinator:
Ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand door middel van acquisitie. Daarnaast zul je het internationale sales team ondersteunen en coördineer je samen met hen de opmaak van contracten, offertes en verschillende salestools. Je bent een echte spin in het web, weet overzicht te houden en denkt actief mee over verbeteringen binnen de salesafdeling. In deze functie werk je veel samen met de internationale sales managers en CEO van ODMedia.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

1. Het uitbreiden van ons  klantenbestand door middel van acquisitie vanuit het kantoor in Utrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voeren van Skype calls met potentiële (internationale) klanten. Je signaleert kansen en doet actief onderzoek naar klant- en marktveranderingen en vertaalt dit naar uitvoerbare voorstellen.

2. Het ondersteunen van het internationale sales team:
– Begeleiden en opmaken offertes en contracten
– Ontwikkelen en bijhouden diverse sales tools (zoals presentaties) en templates (contracten, offertes)
– Plannen en organiseren deelname aan beurzen in binnen- en buitenland
– Organiseren sales meetings

Jij beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau, met voorkeur een sales-gerelateerde opleiding zoals Commerciële Economie
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare sales functie
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Een commerciële instelling


Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende baan in een open en collegiale werksfeer, met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Verder krijg je uiteraard een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie, ervaring en opleidingsniveau. We hanteren flexibele werktijden waardoor je zelf vrijheid hebt bij het indelen van je tijd. Plezier is uiteraard ook belangrijk, daarom organiseren we regelmatig leuke borrels en uitjes. En heb je goede voornemens wat betreft sporten? Dan kun je je na werktijd uitleven in onze eigen OD Gym!


Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar vacatures@odmedia.com.

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn?