Gezocht:
Junior Media Operator

Wil jij werken bij een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd mediabedrijf in Utrecht en heb je ervaring met de verwerking van Digitale Media?

Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

od-lijn

JUNIOR MEDIA OPERATOR

Wil jij werken bij een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd mediabedrijf in Utrecht en heb je ervaring met de verwerking van Digitale Media? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

ODMedia ondersteunt content eigenaren in de technische distributie van hun content wereldwijd.
Wij verzorgen voor onze klanten o.a. de leveringen van hun films en series naar wereldwijde VOD platforms zoals Netflix, iTunes en Amazon maar ook naar lokale partijen zoals KPN en Ziggo in meer dan 35 landen.

Wij zijn voor onze VOD afdeling op zoek naar een Junior Media Operator (fulltime):

Wat ga je doen
Je werkt binnen het VOD team die verantwoordelijk is voor de leveringen aan zowel nationale als internationale VOD platforms. De Media Operator maakt afgemonteerde films en series gereed voor digitale platformen zoals bijvoorbeeld Ziggo, Pathe-thuis, Proximus, Deutsche Telekom en KPN. Je verwerkt de digitale mediabestanden binnen gestelde deadlines, bewaakt de kwaliteit van de content en bespreekt de voortgang met onze klanten en de platformen waarnaar geleverd moet worden.

Wat zoeken wij
Je hebt MBO of HBO denkniveau en kan goed communiceren in het Nederlands en Engels.
Andere belangrijke eigenschappen zijn oog voor detail, sociaal, leergierig, technisch onderlegd en pro actief.

Het is een pre als je kennis hebt van digitale video, audio of XML.

Wat kan je verwachten
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een open en collegiale werksfeer. Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen of specialiseren in je werk. Je start met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie, jouw opleidingsniveau en ervaring. Een leuke informele werksfeer waarin plezier ook belangrijk is: we organiseren regelmatig borrels en personeelsuitjes daarnaast hebben we onze eigen ‘OD Gym’ waar je iedere dag gebruik van mag maken en flexibele werktijden.

Solliciteren
Schrijf je sollicitatie brief aan Paul Kok, we ontvangen je CV met motivatiebrief via hr@odmedia.com. Meer weten? Kijk op www.odmedia.com

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn?